Wie zijn wij

Hoe is Sabema Geboorteborden ontstaan?

 

Hallo, ik ben Beppie van der Sanden, Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen. Een zoon, Kevin van 13 jaar, en een dochter, Anouk van 11 jaar. Ik was op zoek naar een leuke muurschildering voor op de kamer van mijn zoontje, hij was helemaal gek van Dinosaurussen. Uiteindelijk heb ik besloten om deze zelf te maken.
Dit was super leuk om te doen, toen deze klaar was, vond ik het heel jammer en wilde meer. Ook de kamer van mijn dochter heb ik toen gedaan, daar kwam Dora en Diego  op de kamermuren. Later is dit veranderd in prinsessen kamer, met alle prinsessen erop. Mijn zoon heeft ook een Pokemonkamer inmiddels gehad, en zo blijf je toch bezig met verschillende oefeningen. Later ben ik een geboortebord gaan maken, toen deze klaar was, wilde ik nog verder gaan. Nadat ik een aantal geboorteborden had gemaakt, ging ik deze verhuren. Inmiddels heb ik ongeveer keuze uit 50 geboorteborden, waarvan ook verschillende als feestborden gebruikt kunnen worden. Zo ontstond ook SABEMA. Dit zijn de afkortingen van onze namen, SA = Sanden, BE = Beppie en MA= Marc. Mijn man helpt veel met diverse werkzaamheden, hij zorgt dat de borden netjes uitgezaagd worden, deze worden daarna nog helemaal behandeld, en afgelakt. Hij heeft ook de website gemaakt, en houd deze bij. Zodra er een bord klaar is, zorgt hij dat er een foto van komt en plaatst deze dan weer op de website.

Verder doe ik verschillende vrijwilligerswerk, helpen op school, tijdens uitstapjes, knutselen enz enz. Ook ben ik de overblijf coördinator op de “BS. De Stapsteen” en Jeugdtrainster/coach bij VV Maarheeze.. Ik heb zelf ook gevoetbald, maar moest vanwege een knieblessure stoppen met voetballen.

Mijn Hobby’s zijn dan ook nog schilderen, schminken.

Ik vind het heel erg leuk om met kinderen om te gaan, veel van mijn werkzaamheden zijn dan ook alles rondom de kinderen. Of ze nu nog geboren moeten worden, of al een stukje ouder zijn.